1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. YKP, Dev-İş ve Basın-Sen’i’i ziyaret etti
YKP, Dev-İş ve Basın-Sen’i’i ziyaret etti

YKP, Dev-İş ve Basın-Sen’i’i ziyaret etti

Yeni Kıbrıs Partisi (YKP), Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (Dev-İş) ile Basın Emekçileri Sendikası’nı (Basın-Sen) ziyaret etti.

A+A-

YKP basın bürosundan yapılan açıklamaya göre ziyaret, ülkede yaşanan gelişmeleri değerlendirmek ve ileriye dönük nelerin yapılabileceği dair fikir alış verişinde bulunmak amacıyla dün gerçekleştirildi.

Sendikalarla görüşmelerde ekonomik, sosyal ve dayatılan politikaların değerlendirilirken, toplumsal mücadele veren kesimlerin saldırılara yeterli karşılık veremediği ve bu durumdan çıkmak için alternatifler geliştirmesi gerekliliği üzerinde duruldu.

Basın emekçilerinin yaşadığı sorunlar ve ortak nelerin yapılacağı da konuşulduğu ziyarette, YKP ve DEV-İŞ heyetleri, çalışma hayatının sıkıntılarına dair emek odaklı politikalar geliştirme noktasında niyet beyanında bulundu.

Açıklamada, YKP’nin siyasi parti ve sendikalara yönelik ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.