1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. YÖDAK Genel Sekreteri Refiker görevden alındı
YÖDAK Genel Sekreteri Refiker görevden alındı

YÖDAK Genel Sekreteri Refiker görevden alındı

KSTU'de yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve teminatla serbest bırakılan Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon, ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Genel Sekreteri Derviş Refiker, 9 yıl sonra görevden alındı.

A+A-

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nde (KSTU) yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve teminatla serbest bırakılan Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon, ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Genel Sekreteri Derviş Refiker, 9 yıl sonra görevden alındı.

Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan karar şöyle:

“Üst Kademe Yöneticileri Yasası’nın 3’üncü maddesinin (2)’nci fıkrası uyarınca 21.05.2015 tarihli kararname ile 22.05.2015 tarihinden itibaren Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu Yödak Genel Sekreteri mevkiine atanmış olan Sn. Derviş Refiker’in 20/03/24 tarihinden itibaren bu mevkiiden alınmasına karar verilir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.