
Yol değil, hendek
Neredeyse yarım metreye yaklaşan çukurlarla dolu olan yolu kullanan sürücüler, yetkililere çağrıda bulundu: “Önlem almak için illaki birinin mi ölmesi lazım?”
A+A-
Lefkoşa-Göçmenköy Hasan Gürgören Sokak sakinleri ve sokak yolunu kullanan sürücüler yolun neredeyse yarım metreye yaklaşan çukurlarla dolu olduğunu söyleyerek, sürücülerin canının tehlikeye atıldığını dile getirdi ve yetkililere çağrıda bulundu: “Önlem almak için illaki birinin mi ölmesi lazım.”
“ÇUKUR OLMAKTAN ÇIKTILAR”
Ülkenin altyapı ve yol sorununa isyan eden bölge sakinleri, Hasan Gürgören Sokak’ta olan çukurların trajikomik bir hal aldığını söyleyerek, “Bunlar artık çukur olmaktan da çıktı, hendeğe dönüştü. İçine düşen çıkamayacak yakında. Bir de yağmur yağdığında görün burayı. Araçlar kımıldayamıyor” diyerek isyan etti.




fdfd.gif)



HABERE YORUM KAT