1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yol kazınıyor acısı kazınmıyor
Yol kazınıyor acısı kazınmıyor

Yol kazınıyor acısı kazınmıyor

Dört gencimizin ölümüyle sonuçlanan sel felaketinin ardından, Ciklos’ta bozulan yolun onarımına geçtiğimiz haftalarda başlandı

A+A-

Girne Ciklos’ta geçtiğimiz sene Aralık ayında meydana gelen ve dört gencimizin ölümüyle sonuçlanan sel felaketinin ardından, bozulan yolun onarımına geçtiğimiz haftalarda başlandı.

Yol çalışmaları hakkında Haberci’ye konuşan Tüfekçi LTD. Direktörü Hüseyin Tüfekçi, onarıma 10 Haziran’da başladıklarını ifade ederek, vatandaşların rahat edebilmesi için çift vardiya çalıştıklarını belirtti.

Projenin ihale süresinin yaklaşık 4 ay olduğunu söyleyen Tüfekçi, “Ancak hesaplamamıza göre biz bu projeyi yaklaşık 1,5 aylık bir sürede bitirmiş olacağız. Yaptığımız beton kanalın uzunluğu güvenliği de arttırmak amacıyla yaklaşık 400 metre uzunluğunda olacak. Ayrıca vatandaşların düşmesini engellemek için de buradaki kanalın kenarına telleme yapılacak. Bu kanala akacak olan su, eskiden de olduğu gibi Doğanköy göletine yönlendirilecek” dedi

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.