1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yollar tuzaklarla dolu!
Yollar tuzaklarla dolu!

Yollar tuzaklarla dolu!

Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Mehmet Avcı, kaldırımların yetersiz, yaya geçitlerinin de görünür olmadığı ortamda, yaya kazalarını önlemenin mümkün olamayacağını belirtti

A+A-

Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Dr. Mehmet Avcı, son günlerde art arda meydana gelen yaya çarpmalı trafik kazaları hakkında Yeni Bakış’a değerlendirmelerde bulundu. Avcı kaldırımların yetersiz olduğunu, yaya geçitlerinin de görünür olmaması gerektiğini söyledi. Gelinen aşamada sürücülerin ehliyeti hangi şartlarda aldıklarının bile bilinmediğini vurgulayan Avcı, “Sürücü sorunu olan bir ülkede yaşıyoruz” dedi. 

“Tamir edecek becerimiz yoktur ya da ilgilenen makam yoktur”

Avcı, yollardaki güvensizliğin ana sebebinin, sürücülerin araç kullanırken “devlet beni gözetliyor” imajı yerine “ben istediğimi yaparım” imajının olduğunu söyledi. Anayollarda, kavşaklarda lambaların yanmadığına dikkat çeken Mehmet Avcı, “Bu devletin bir beceriksizliği ve ayıbıdır. Bu insanların hayatını bilerek tehlikeye atmadır. Ya tamir edecek becerimiz yoktur ya da ilgilenen makam yoktur” dedi.

Haberin devamı için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.