1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Younes Belhanda’ya af yok!
Younes Belhanda’ya af yok!

Younes Belhanda’ya af yok!

Yıldız futbolcunun, tribünlere Fransızca ve Arapça ağıza alınmayacak sözler sarf ettiği ortaya çıktı

A+A-

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e evinde 1-0 mağlup olan Galatasaray'da Younes Belhanda krizi yaşanıyor. 67. dakikada saha kenarına gelirken taraftarların ıslıklı tepkisine maruz kalan Belhanda'nın tribüne doğru, Fransızca “Bande de fils de pute, je vous bai (O.ç, a.k)” ve Arapça “Nikom..k (A….S)” şeklinde ağza alınmayacak sözler söylediği ortaya çıktı. Taraftarlar, Belhanda'ya ceza verilmesini istiyor.

KÜFRÜ KİMSE HAK ETMEZ

Oyuncusunu teselli eden Teknik Direktör Fatih Terim, ıslıklayanların gerçek Galatasaraylı taraftar olmadığını belirtti. Terim, “Herkes ufak tefek reaksiyonları hak edebilir ben de dahil ama küfür, ıslık kimse hak etmez” ifadesini kullandı. İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak da “Bu futbolcular bizi iki sene üst üste şampiyon yaptı. Bunlar bizim canımız, ciğerimiz. Taraftarlarımızdan rica ediyorum; bizim futbolcularımızın hepsi değerlidir” diye sahip çıktı.

ULTRASLAN’DAN PAYLAŞIM

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan, Real Madrid maçında yaşanan olaylar sonrasında sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

İşte Ultraslan’ın yaptığı açıklama…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.