1. WEB TV

  2. GÜNDEM

  3. 12 yaşındaki kızdan çocuk sahibi olduğu 2 yıl sonra ortaya çıktı, gözaltına alındı

12 yaşındaki kızdan çocuk sahibi olduğu 2 yıl sonra ortaya çıktı, gözaltına alındı

Suriye'deki savaştan kaçan 27 yaşındaki Suriyeli Yusuf, 12 yaşındaki Suriyeli Nasır ile evlendi. 2 yıl sonra Nasır doktora gidince durum ortaya çıktı, koca çocuğa cinsel istismardan gözaltına alındı.

Suriye'den iç savaştan kaçan bir kişi, kendi gibi savaştan kaçan kız çocuğuyla 12 yaşında evlenip çocuk yaptığı için "çocuğa cinsel istismardan" gözaltına alındı.

İKİ YIL ÖNCE EVLENDİLER, BİR ÇOCUKLARI OLDU

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre yaklaşık 6 yıldır süren iç savaştan kaçan 27 yaşındaki Yusuf Ömer 2 yıl önce kendi gibi Suriye'den savaştan kaçan Hübe Alış Nasır ile evlendi. Resmi nikah olmadan yapılan bu evlilikten Kinene ismini verdikleri bir kız çocukları oldu.

DOKTOR, ÇOCUK GELİNİ GÖRÜNCE POLİSE HABER VERDİ

Geçtiğimiz günlerde kız çocuğu rahatsızlanınca annesi onu aile sağlığı merkezine götürdü. Doktor burada Nasır'ın yaşına baktığında 14 olduğunu görerek çocuk gelin olduğu için polise haber verdi.

"ZORLA EVLENDİ" DEYİNCE GÖZALTINA ALINDI

Aile sağlığı merkezine gelen polis, kız çocuğunu bebeğiyle birlikte polis merkezine götürdü. Nasır, iki yıl önce Yusuf Ömer'in kendisiyle zorla evlendiğini söyledi. Bunun üzerine polis Yusuf Ömer'i gözaltına aldı.

KOCA, CİNSEL İSTİSMARDAN GÖZALTINA ALINDI

Zanlı ise Nasır ile kendi isteğiyle evlendiğini söyledi. Ancak kız evlendiğinde 12 yaşında olduğu için kocaya "Çocuğa cinsel istismardan" işlem başlatıldı. Kız çocuğu ve bebeği ailesine teslim edilirken koca işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzlenme: 8029

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar