1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 7 polisin ise aileleri ile temas ettiği saptandı
7 polisin ise aileleri ile temas ettiği saptandı

7 polisin ise aileleri ile temas ettiği saptandı

Salamis’te görevli 7 polisin ise aileleri ile temas ettiği saptandı. Bakanlığın, yeni bir organizasyonla polis ailelerine yöneldiği öğrenildi.

A+A-

Salamis Otel'de çalışan ve günlerdir karantinada olan yaklaşık 100 kişiye yapılan testlerden 34’ünün testi pozitif çıktı.  Bu testlerin %65 doğruluk oranı olması nedeniyle testler hemen doğrulama testi için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'ne gönderildi.

27 personelin sürekli Salamis’te olduğu ve içeriden çıkmadığı; 7 polisin ise aileleri ile temas ettiği saptandı. Bakanlığın, yeni bir organizasyonla polis ailelerine yöneldiği öğrenildi.

Uygulanan testlerin ‘hızlı kit’ denilen sistemle yapıldığı ve bu testlerin %65 doğruluk oranı olması nedeniyle testler hemen doğrulama testi için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'ne gönderildi. Tam testlerin sonuçlanmasının ardından Sağlık Bakanlığı’nın bir açıklama yapması bekleniyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.