1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Adım güzel ancak yeterli değil
Adım güzel ancak yeterli değil

Adım güzel ancak yeterli değil

Vatandaş, liderlerin cep telefonlarının adanın her iki yanında da kullanılması yönünde attıkları adımları olumlu karşılamakla birlikte, Akıncı ve Anastasiadis’in daha hayati konulara el atması gerektiğini belirtti.

A+A-

Bazı vatandaşlar, cep telefonlarının adanın her iki tarafında da kullanılabilirliği konusunun topluma herhangi bir fayda sağlamayacağı gibi  çeşitli sorunlara da yol açabileceğini belirttiler. Vatandaşlar liderlerin topluma karşı daha faydalı işler yaparak gündeme gelmesi gerektiğini, ufak tefek işlerle uğraşmalarının topluma fayda sağlamayacağını dile getirdiler

Cep telefonlarının hem Kuzey hem de Güney’de kullanılabilir olmasına sıcak bakan bazı vatandalar ise, bu adımın topluma güzel getirileri olacağını söylediler. Vatandaşlar, “Toplumumuz bugün karşı tarafa gittiğinde veya Rum kesiminden insanlar bu tarafa geçtiğinde telefonlarının çalışmaması nedeniyle problemler yaşanıyor. Bu anlaşma neticesinde alınan olumlu kararlar bir nebze olsun iki halkın da yararına olacak.” dediler

Bazı vatandaşlar, cep telefonlarının adanın her iki tarafında da kullanılabilirliği konusunun topluma herhangi bir fayda sağlamayacağı gibi çeşitli sorunlara da yol açabileceğini belirttiler. Vatandaşlar liderlerin topluma karşı daha faydalı işler yaparak gündeme gelmesi gerektiğini, ufak tefek işlerle uğraşmalarının topluma fayda sağlamayacağını dile getirdiler. Cep telefonlarının hem Kuzey hem de Güney’de kullanılabilir olmasına sıcak bakan bazı vatandalar ise, bu adımın topluma güzel getirileri olacağını söylediler. Vatandaşlar, “Toplumumuz bugün karşı tarafa gittiğinde veya Rum kesiminden insanlar bu tarafa geçtiğinde telefonlarının çalışmaması nedeniyle problemler yaşanıyor. Bu anlaşma neticesinde alınan olumlu kararlar bir nebze olsun iki halkın da yararına olacak” dediler.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.