1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. AML’li öğrencilerden LTB El Ele Çocuk Merkezi’ne yılbaşı sürprizi
AML’li öğrencilerden LTB El Ele Çocuk Merkezi’ne yılbaşı sürprizi

AML’li öğrencilerden LTB El Ele Çocuk Merkezi’ne yılbaşı sürprizi

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren yönetim ve sorumluluğunu devraldığı LTB El Ele Çocuk Merkezi, güzel ve anlamlı bir dayanışmaya ev sahipliği yaptı.

A+A-

Atatürk Meslek Lisesi’nde eğitim gören 11 çocuk gelişimi öğrencisi, hayal ettikleri bir projeyi hayata geçirirken, kreşte eğitim alan çocukları da sevindirdi.

Animasyon ve Drama Dersi kapsamında hazırlanan Doğamız adlı oyunu farklı okullarda sergileyen öğrenciler, toplanan 3 bin TL ile LTB El Ele Çocuk Merkezi için oyuncak alımı yaptı ve bugün düzenlenen etkinlikle oyuncakları kreşte eğitim gören çocuklara yenil yıl hediyesi olarak sundu.

Başkan Harmancı duyarlı öğrencileri tebrik etti

Oyuncakların teslim edilmesinin ardından Doğamız isimli oyun minik öğrencilere sunuldu.

Etkinliğe katılan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, AML Okul Müdürü Aktan Erdoğan ve öğretmenlerle sohbet etti, kreş öğrencilerinin mutluluğuna ortak oldu ve duyarlı AML öğrencilerini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.