1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Angelidis’ten Türkiye’ye eleştiriler
Angelidis’ten Türkiye’ye eleştiriler

Angelidis’ten Türkiye’ye eleştiriler

Rum Savunma Bakanı Savvas Angelidis, Türkiye’nin “orman kanunları” ile “Gambot diplomasisini” uluslararası hukukun yerine koyduğunu ve Doğu Akdeniz’deki istikrarı sarstığını iddia etti

A+A-

Fileleftheros gazetesinin haberine göre bir anma töreninde konuşan Angelidis, Türkiye’nin her türlü hukuk ilkesini görmezden gelerek Doğu Akdeniz’de “korsanlık faaliyetleri” yaptığını öne sürdü.

Angelidis, değişmez hedefin Kıbrıs sorununa “işgali ile kolonizasyonu sona erdirecek ve çağdışı garantörlük sistemine son verecek” çözüm bulunması olduğunu söyledi.

Habere göre Angelidis, tarihin, birlik olunursa başkalarının “olmaz” dediği şeylerin başarılabileceğini gösterdiğini belirtti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.