1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Antis Plajı festvial ile açılıyor
Antis Plajı festvial ile açılıyor

Antis Plajı festvial ile açılıyor

Karaoğlanoğlu Antis Plajı açılış seremonisi 29 Eylül Cuma akşamı saat 19:00’da gerçekleştiriliyor. 

A+A-

Girne Belediyesi Projeler Bölümü tarafından tasarlanan ve geniş kapsamlı birçok aktivite alanına sahip olan Karaoğlanoğlu Antis Plajı, ‘Girne Arkın Group Fest 23’ kapsamında gerçekleşecek ve dört gün sürecek olan ‘Karaoğlanoğlu Antis Deniz Festivali’ dahilinde açılışını gerçekleştiriyor.

Yüzde yüz engelli erişimi…

Tam donanımlı tuvalet, duş ve soyunma odalarının yer aldığı Karaoğlanoğlu Antis Plajı, yüksek standartlarda aydınlatmanın da yer aldığı iki adet kum sahası ile plaj oyunlarının vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyor. Ayrıca kapsamlı bir menüye sahip bir restoran, seyir terası ve büfe ile halka hizmet verecek olan Karaoğlanoğlu Antis Plajı, geniş güneşlenme alanları ve otoparkı ile tam bir kompleks olma özelliğini taşıyor. Karaoğlanoğlu Antis Plajı’nın en önemli özelliği olarak ise projenin bütününde yüzde yüz engelli erişimi olması yer alıyor.

Dolu dolu deniz festivali…

28 Eylül Perşembe günü başlayacak olan ‘Karaoğlanoğlu Antis Deniz Festivali’, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Etkinlik takvimine göre açılış günü, tam gün plaj futbolu müsabakaları gerçekleştiriliyor. Saat 19:00’da ise ‘Girne Belediyesi 1. Sualtı Görüntü Avcılığı Yarışması’ ödül töreni yapılıyor. 20:30’da ise adanın sevilen Reggae gruplarından The Healers sahne alıyor.

29 Eylül Cuma günü yine tam gün sürecek olan plaj futbolu müsabakalarının yanı sıra 1. Yelken Yarışı’nın ilk etabı gerçekleşiyor. 19:00’da açılış seremonisinin gerçekleşeceği etkinlikler, DJ Boysan’ın performansı ile hayat bulacak ve saat 22:00’ye kadar devam edecek ‘Sun Set Party’ ile devam ediyor.  

30 Eylül Cumartesi günü ise tam gün plaj tenisi müsabakaları devam ederken, saat 20:30’da ise ‘Blue Tears Band’ konseri ile gece son buluyor.

Festivalin son günü olan 1 Ekim Pazar günü ise sabahın erken saatlerinde (05:30) başlayacak olan ‘Palamut/Mineri Akanamatu Balık Yarışması’ start veriyor. Yine tam gün plaj tenisi müsabakalarının yer alacağı program, saat 15:00’de balık yarışmasının ödül töreni, 18:00’de ise spor müsabakaları ödül töreni ile devam ediyor. Müsabakalarla ilgili etkinliklerin devam ettiği esnada saat 16:00 – 22:00 arasında ise ‘Al Etciğinida Gel’ mangal partisi süregelirken, 19:00 – 21:00 arasında ise ‘Grup Otantik’in Kıbrıs havaları konseri geceye ayrı bir hava katmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.