1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Artık geçinemiyoruz
Artık geçinemiyoruz

Artık geçinemiyoruz

Yeni Bakış’a akaryakıt zamları hakkında konuşan vatandaşlar, yapılan fahiş artışlar nedeniyle mağdur olduklarını kaydettiler.

A+A-

Ülke ekonomik kriz sarmalıyla cebelleşirken, dar gelirli vatandaş da kara kara düşünüyor. Temel gıda maddelerinden, enerjiye kadar her alanda ciddi anlamda vatandaşın cebini zorlayan zamlar durmak bilmiyor. Akaryakıta üst üste yapılan zamlarla birlikte isyan noktasına gelen vatandaş, “Artık işe gitmeye benzin de koyamayacağız” dedi


 

Zamlar karşısında eriyen asgari ücreti ay sonuna yetiremediklerinden de bahseden vatandaş, toplu taşıma zihniyetinin yerleşmediği ülkede, temel hak olan ulaşımı kendi ceplerinden özel araçları ile karşılamak zorunda bırakıldıkları ve alternatif üretilmediği için yetkililere sitem etti

Ekonomik kriz altında ezilen vatandaşın cebine bir delik de akaryakıt zamları açtı. Toplu taşıma zihniyetinin olmadığı KKTC’de özel araç kullanımı mecbur kılınırken, akaryakıta üst üste gelen zamlar da vatandaşı canından bezdirdi. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.