1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Başkan Güngördü’den 23 Nisan mesajı
Başkan Güngördü’den 23 Nisan mesajı

Başkan Güngördü’den 23 Nisan mesajı

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı

A+A-

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesaj ile kutladı. Bu önemli günün Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edildiğini vurgulayan Başkan Güngördü, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmak için her zaman çalıştıklarını dile getirdi.

Güngördü: “Bugünün çocukları, yarının gençleri ve ileride bu ülkenin yöneticileri olacaktır. Bu nedenle çocuklarımızın yani sizlerin sevgi, hoşgörü ve barış kültürüyle yetişmenizin büyük önemi vardır. Atatürk’ün da dediği gibi “Yurtta Barış, Dünya da Barış” sözü sizler için her zaman yol gösterici olmasını temenni ederim. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar sağlıklı, mutlu bir gelecekte tüm çocukları barış ve sevgi ile kucaklıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.