1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. “Battaniyeye sarılıp mı oturalım?”
“Battaniyeye sarılıp mı oturalım?”

“Battaniyeye sarılıp mı oturalım?”

Vatandaşlar, elektrik faturalarının cep yaktığını belirttiler. Vatandaş, her ay biraz daha okkalı gelen elektrik faturaları karşısında lamba bile yakmaya kortuklarını ifade ederek, bu soğuk kış günlerinde ise nasıl ısınacaklarını sordular.

A+A-

Vatandaş, “Elektrik faturalarıyla başa çıkmakta zorlanıyoruz, faturalara yansıyan fiyatlar nedeniyle elimizde avucumuzda bir şey kalmadı” dedi 

Vatandaşlar, dövizin düşmesine rağmen elektrik faturalarında sürekli yükseliş yaşanmasına bir analam veremediklerini ifade ettiler

Yeni Bakış’a konuşan vatandaşlar elektrik faturalarının cep yaktığını dile getirerek, faturalara yansıyan fiyatların kendilerini mağdur ettiğini dile getirdiler. “Asgari ücret belli” diyen vatandaşlar, aldıkları maaşın tamamının nerdeyse faturalara gittiğini belirttiler. Elektrik faturalarındaki fiyatların orantısız olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Her yakılan kilovatın aynı olmasına rağmen fiyatlardaki dengesizlik bizleri düşündürüyor” şeklinde konuştular. 

Kadir Aztekin: Faturalara yansıyan fiyatlar bizi ciddi anlamda mağdur ediyor

“Aldığımız asgari ücret ile elektrik faturalarımızı ödemekte ciddi anlamda sıkıntı çekiyoruz. Faturalara yansıyan fiyatlar bizi ciddi anlamda mağdur ediyor. Genellikle faturaları öderken geriden geldiğimiz için sürekli de diğer aydan kalan faizleri de ödemek zorunda kalıyoruz. Elektrik faturası, geçim derdi derken elde avuçta bir şey kalmıyor.” 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.