1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Beklenti çok, yapan yok!
Beklenti çok, yapan yok!

Beklenti çok, yapan yok!

Meclisteki siyasilerin ekonomik kriz, çevre, trafik ve yasalar konusunda ciddi çalışmalar yapması gerektiğine vurgu yapan vatandaşlar, hükümetin ise halk için icraatta bulunmadığını belirtti.

A+A-

Vatandaşlar, yeni yasama yılının açılmasıyla meclisteki siyasi partilere çok iş düştüğünü söyledi. Vatandaşlar, milletvekillerinin ülkenin içinde bulunduğu durumu düşünerek çok daha fazla çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Ülkenin daha çağdaş ve yaşanabilir olması için çağdaş yasaların yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar, İngiliz döneminden kalma bazı yasaların ise gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı. Vatandaş, yaklaşık 10 aydan beridir görevde bulunan dörtlü koalisyon hükümetinin ise halk adına icraat yapmadığını söyledi.

Vatandaş ne dedi?

Gökhan Yenigün: Meclistekiler ekonomik kriz konusunda çalışma yapmalıdır

“Benzin, tüp gaz, elektrik, gıda vs. gibi yapılan zamlara bir sisteme oturtulmalıdır. Bunları düzeltemiyorlarsa maaşları bu zamlara göre düzenlemelidirler. Mecliste bulunan siyasi partilerin suç artışları, ekonomik kriz ve döviz konusunda çalışma yapması gerektiğini düşünüyorum. Dövizi sabitlemeleri gerekiyor. Bankaların ise faizleri düşürmesi lazım. Hükümetteki partilerin bazıları halk yararına icraat yaparken, bir kısmının ise bunu  yapmadığını düşünüyorum. UBP’nin de yeteri kadar muhalefet yaptığını düşünmüyorum.”

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.