1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. “Beklentimiz boşa çıktı”
“Beklentimiz boşa çıktı”

“Beklentimiz boşa çıktı”

Vatandaşlar, 4’lü koalisyon hükümetinin ülkeye mağduriyetten başka bir şey getirmediğini ifade ederek, bundan sonrası için başarı elde edeceklerini düşünmediklerini belirttiler.

A+A-

Vatandaşlar, 4’lü koalisyon hükümetinin halkın beklentisini boşa çıkardığını ifade ederek, ülkenin resmen tüccarların eline teslim edildiğini belirttiler. Yerli üretimin denetimini sağlamanın hükümetin elinde olan bir şey olduğunu, ancak bunun için çaba sarf edilmediğini söyleyen vatandaşlar, “halk içine girmezlerse içinde bulunduğumuz durumu göremezler” diye konuştular.

Ülkemizdeki ekonominin bozulmasından sonra hükümetin fırsatçılara karşı denetim yapmadığını belirten vatandaşlar, “4’lü koalisyon bizleri ekonomik yönden mağdur bıraktı. Verdikleri sözlere inancımız kalmadı” dediler.

Vatandaş ne dedi?

Necdet Havuzsalim: Hükümet Türkiye ile iş birliği içinde olmalı

“4’lü koalisyon hükümetinin geçirdiği yasaları başarılı bulmama rağmen, ekonomik sıkıntının adaya getirdiği zamlar karşısında hiçbir şey yapılmaması bizleri sıkıntıya sokuyor. Bana göre vatandaşı rahatlatamayan hükümet başarısızdır. Hükümetin başarıya ulaşabilmesi için Türkiye ile istişare içerisinde olması gerekmektedir. Alınan kararlar Türkiye’ye danışıldığı takdirde daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünmekteyim. Türkiye ile iş birliği içerisinde olduğumuz zaman daha başarılı olabiliriz diye düşünüyorum.”

Haberin devamı için tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.