1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Bunu hak etmiyoruz
Bunu hak etmiyoruz

Bunu hak etmiyoruz

Başkent Lefkoşa’da birçok yolun çökmesi ve oluşan çukurlar sürücüleri isyan ettirdi

A+A-

Başkent Lefkoşa’nın birçok bölgesinde yıllardır bakım ve onarım yüzü görmeyen yolların çökmesi, ayrıca bazı yerlerde derin çukurla oluşması, sürücüleri isyan noktasına getirdi. Özellikle Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde yollarda oluşan çukurlar, bu yolu kullanan binlerce aracın lastiklerine ciddi hasarlar veriyor.

Diyalog’a konuşan sürücüler “Araçlarımız ciddi zararlar görüyor. Biz üzerimize düşen görevleri yerine getirerek ruhsat parası ödüyor ancak araçlarımızı güvenle süreceğimiz yollar bulamıyoruz” dedi.

İşte vatandaşların görüşleri:

Cemal Sarı: “Yollarımız ne yazık ki içler acısı bir durumda. Araçlarımız için ödemiş olduğumuz ruhsat paralarını kesinlikle hak etmiyorlar. Her gün kullandığımız yollarda oluşan çukur ve çökmeler nedeniyle araçlarımız ciddi şekilde zarar görüyor. Özellikle ana yolların bakımsız olma ciddi kazalara davetiye çıkartıyor. Bu konuda ilgili mercileri göreve davet ediyor ve yol güvenliğinin sağlanmasını istiyoruz.”

Murat Domrul: “Yollarda ciddi bir bakım yapılması gerekiyor. Bazı yollarda çökmeler meydana geldi ve bu yollarda ciddi tehlikeler söz konusudur. Bu yolların acilen yapılması gerekiyor. Araçlarımız için evrak çıkarmada büyük paralar ödüyoruz ve maalesef kullanacak düzgün bir yol bulamıyoruz. Her gün kullandığımız yollar çukurlarla dolu. İvedilikle bir çözüm üretilmesini istiyorum.” 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.