1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çakıcı: “Hodri Meydan”
Çakıcı: “Hodri Meydan”

Çakıcı: “Hodri Meydan”

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler ) Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çakıcı Hükümetin büyük ortağı olan Ulusal Birlik Partisinin 15 Nisan 2018 tarihinde yapılmasını öngördüğü seçim için TKP Yeni Güçler olarak hazır olduklarını açıkladı

A+A-

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler ) Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çakıcı Hükümetin büyük ortağı olan Ulusal Birlik Partisinin 15 Nisan 2018 tarihinde yapılmasını öngördüğü seçim için TKP Yeni Güçler olarak hazır olduklarını açıkladı ve “Hodri Meydan” dedi.

Çakıcı, “Biz Nisan 2018’deki seçime, madem seçim tarihi belirliyorlar, biz kendimizi o seçime hazırlıyoruz dolayısı ile hodri meydan diyoruz. Hükümet karar vermekte geç kalmamalılar çünkü bu halk onlardan bıkmış durumdadır. Gerekli dersi de verecek. Bunlar ders alacaklarının farkında bile değiller. Yani halk arasında değiller. Halkın, kendilerine büyük bir ders vereceğini göremiyorlar ama bu dersin zamanı 15 Nisan ise, hodri meydan; 15 Nisan’da seçimi yapalım ve Kıbrıs Türk Halkı bütün bu sefil  ve rezil durumdan kurtulsun artık” dedi.

“TKP Yeni Güçler en güçlü adaylarıyla, parti programı ve geniş vizyonu ile seçim için hazırdır” diyen Çakıcı, “ Biz hazırlıklarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz ama seçim deniyorsa, biz varız.” açıklamasında bulundu. Çakıcı son dönemlerde kamuoyuna yansıyan ve bazı basın organlarında yer alan anketler ile ilgili olarak, “ Bu 2114 kişi ile yapılan anketi, hangi şirket yaptı? En az böyle bir anketin değeri elli altmış bin liradır. Vergisi ödendi mi?” diye sordu.

Çakıcı, “Biz yalan dolan olduğunu biliyoruz bunların, masa başında hazırlanan sahte anketlerle insanları kandırmasınlar. Özellikle saldırının bize yönelik olduğunun da farkındayız. Bu tür anketler yalan dolan olduğunun farkındayız. İnsanların algısını değiştirip, parayla ve yönlendirme ile halk ile adeta dalga geçmektedirler. “ dedi.

Söz konusu anketlerin İnsanları kandırmaya çalışarak, başka partilere yönlendirme ve mevcut düzenin devamı için bilinçli bir şekilde gündeme getirmeye çalışıldığını söyleyen Çakıcı,  “ Bu yalan dolan anketlere Kıbrıs Türk Halkı itibar etmeyecektir. Hangi şirket tarafından, hangi örneklem alınarak yapıldığı belli olmayan, tamamen bilimden uzak bu tür yalan dolan anketler ile halkın kafası özellikle karıştırılmaya çalışılıyor. Bu türden arkasında kimlerin olduğunu bildiğimiz manipüle edilmiş, yalan dolan anketlere halkımız en güzel cevabı sandıkta verecek ve Halkın İktidarı kurulacaktır.” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.