1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Davulcu: "Dome Hotel örneğinden yana tarafız"
Davulcu: "Dome Hotel örneğinden yana tarafız"

Davulcu: "Dome Hotel örneğinden yana tarafız"

TKP Yeni Güçler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Davulcu yayımladığı basın bildirisiyle, Dome Hotel örneğinden yana taraf olduklarını açıkladı.

A+A-

Açıklama şöyle:

Seçim sürecine girildiği şu günlerde, iktidar partilerine mensup bazı milletvekillerinin malum çevrelere hizmet ederek maddi destek almaya dönük gayretler içine girdiği görülmektedir.

Vakıflar İdaresi'nin mülkiyetinde olan Dome Hotel ile ilgili ortaya atılan iddialar içi boş ve yalana dayalı olan kötü niyetli iddialardır.

Görülüyor ki, çalışanların birlikte hareket ederek oluşturduğu bir özyönetim modeli olan Dome Hotel, bazı sermaye çevrelerini rahatsız etmekte ve onların hizmetkarı durumundaki vekilleri harekete geçirebilmektedir.

Dome Hotel ile ilgili olarak ileri sürülen iddialar gerçeklerle bağdaşmayan iddialardır ve kötü niyet taşımaktadır. İşçi girişimi olarak yönetilmekte olan otel karlı hale getirilmiş olup develete vergi verir durumdadır.

Çalışanların birlik olup zora giren iş yerinin yönetimini üslenip fedakarlıkla yönetmesi esasına dayanan Dome Hotel örneği korunmalı ve devamı sağlanmalı ve gerek duyuldukça çoğaltılmalıdır.

Değişim ve Kurtuluş İttfakı adına seçimlere katılacak olan TKP yeni Güçler, bir halk girişimi olarak gördüğü Dome Hotel modelinin korunup teşvik edilerek çoğaltılmasından yana taraftır.

Mehmet Davulcu

Genel Başkan Yardımcısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.