1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Devlet Piyangosu rekora koşuyor
Devlet Piyangosu rekora koşuyor

Devlet Piyangosu rekora koşuyor

Yılbaşına sayılı günler kaldı. Her gün ağırlaşan ekonomik koşullar nedeniyle vatandaş her zamankinden fazla piyango umuduna sarıldı. Bilet bayileri Devlet Piyangosu yılbaşı özel çekilişi biletlerinin sayışından memnun

A+A-

Her yeni yıl olduğu gibi umutlarını piyangoya bağlayan vatandaşlar bu yıl da piyango bileti satan bayilere koştu. Özellikle 13’üncü maaşların denmesi ile hareketlenen bilet satışları,  piyango bileti satan bayilerinde yüzünü güldürdü.

Serhan Kumru: Rekoru kıracağız

“Bilet satışları iyi gidiyor. Özellikle 13’üncü maaşların ödendikten sonra bilet satışlarında artış yaşandı. Bu saten sonra da satışların düşeceğini düşünmüyorum, artarak devem edeceği izlenimi var. Bu sene Devlet Piyangosu satışlarında rekor kıracağız gibi görülüyor. Milli Piyango’ya da ilgi var, ama Devlet Piyangosu’na uzun yıllardan sonra ilk kez Milli Piyango’dan daha fazla ilgi var.”

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.