1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. "Devletin adı var kendi yok!"
"Devletin adı var kendi yok!"

"Devletin adı var kendi yok!"

Vatandaş, ülkede polis ve denetim eksikliği nedeniyle büyük bir risk altında olduklarını vurguladı.

A+A-

Vatandaşlar ülkedeki gidişatın gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hâl aldığını dile getirdi. Devletin yaşanılan olumsuz olaylar karşısında yeterli denetimi sağlayamamasından dolayı sitem eden vatandaşlar, ülkedeki kötü gidişatın düzeltilmesini talep etti 

Vatandaş, ülkede artış gösteren suçlar karşısında devlete karşı bir güvenin kalmadığını söyledi. Vatandaş, denetimin sağlanması için, artış gösteren nüfus karşısında polis sayısının çoğaltılması gerektiğini dile getirdi. Vatandaşlar, ülkede başıboş gezen insanların giderek çoğalmasıyla huzurun kalmadığını belirtti. Yeni Bakış’a konuşan vatandaşlar, ekonomik kriz nedeniyle suç oranlarının patladığını vurguladı.

Vatandaş ne dedi?

Mehmet Ali Çınar: Ülkedeki suç oranı nüfus artışıyla birlikte polisin yetersizliğinden kaynaklanıyor

“Ülkedeki suç oranlarındaki gidişat gün geçtikçe önlenemez hâl alıyor. Otoritenin sağlanamaması sonucunda da ülkenin gidişatı bozulmaya yüz tutuyor. Yaşanan bu olumsuz olayların nedenlerinden en önemlisi de ülke ekonomisinin bozulmuş olmasıdır. Daha önceleri bu denli suç oranları yaşanmıyordu.

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.