1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Ev kirası kadar elektrik faturası
Ev kirası kadar elektrik faturası

Ev kirası kadar elektrik faturası

Vatandaş otomatiğe bağlanan zamlar karşısında ülkenin yaşanamaz bir hal aldığını belirterek, elektriğe sürekli yapılan zamlarla faturaların ödenemez bir noktaya geldiğine vurgu yaptı

A+A-

Ülkedeki ekonomik sıkıntıların had safhada olduğunu belirten vatandaş, art arda gelen zamlarla mağduriyetin arttığını belirtti. Ekonomik anlamda hükümetin elinden bir şey gelmediğini söyleyen vatandaş, yaşananların ekonomik anlamda kendi ayakları üzerinde duramayan ülkelerin kaçınılmaz sonu olduğunu kaydettti

Yeni Bakış’a konuşan vatandaşlar, zincirleme halinde gelen zamlara isyan etti. Akaryakıttan sonra elektriğe yapılacak olan zamlar karşısında “ciddi anlamda sıkıntılar çekeceğiz” diyen vatandaşlar, elektrik faturalarının neredeyse ev kiralarıyla eşdeğer duruma geldiğine vurgu yaptı. 

Vatandaş ne dedi?

Özcan Mut: Zincirleme olarak gelen zamlar kaşısında mağdur olduk

“Akaryakıtın zamlanmasından sonra elektriğe de yeniden fahiş bir artış yapılacak olması vatandaşı isyana sürüklüyor. Yaşadığımız bu durum için hükümetin elinden gelen bir şey yok. Bizler Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı bir şekilde yaşıyoruz. Yükselen dövizle birlikte sürekli olarak zincirleme zamlar gelmektedir. Bir vatandaş olarak ekonomik sıkıntılar yaşam standartlarımızı düşürmekte, sosyal ve kültürel anlamda hiçbir faaliyetimiz kalmadı. TL olarak ödenip, her şeyi dövize endeksli karşılamamız bize büyük mağduriyetler yaşatmakta. Art arda gelen zamlarla ülke hızlı bir şekilde yaşanmaz bir hal almakta.”

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.