1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı!
Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı!

Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, sarı-lacivertli takımın gündemindeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-
Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörünü açıkladı. Comolli, Erwin Koeman ile devam edeceklerini söyledi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, sarı-lacivertli takımın gündemindeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

"G.SARAY MAÇINDAN SONRAKİ GELİŞİM..."

Damien Comolli, FB TV'de katıldığı canlı yayında "Son 3 maçta iyi bir performans sergiledik. 2 galibiyet aldık, Avrupa ve Lig olmak üzere. Galatasaray beraberliğini kazanmamız gerekiyordu. Takımda bir gelişim var. Artık çok daha iyi bir performans sergiliyoruz. 3 maçta 7 puan aldık. Takımın gidişatından memnunuz. Galatasaray maçı sonraki gelişimden memnunuz." dedi.

"SON ZAMANLARDA TAKIM İÇİNDE..."

Sarı-lacivertli takımla ilgili sözlerine devam eden Fransız isim, "Önemli olan şey takımda artık devamlılık ve tutarlılık görmemizdi. Daha önce de iyi performans sergilemiştik ama devamlılığı yoktu. Bir maç iyi olabiliyorsak, diğeri kötüydü. Önemli olan bu 3 maçtaki devamlılıktı. Özgüvenin mi, iyi sonuçların mı özgüven getirdiğini tartışmak zor. Takım içinde farklı bir atmosfer gördük son zamanlarda. İnançlar, taktik disiplinleri çok farklıydı." diye konuştu.

"KOEMAN İLE DEVAM EDECEĞİZ"

Erwin Koeman ile yola devam edeceklerini açıklayan Comolli, "Erwin Koeman ne hissettiğimizi biliyor. Onu destekliyoruz. Takım için doğru isim olduğunu düşünüyoruz. Bizim devam etmek istediğimiz o" dedi.

koeman.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.