1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Fransa Dışişleri Bakanı Cuma günü Güney Kıbrıs’a gidiyor
Fransa Dışişleri Bakanı Cuma günü Güney Kıbrıs’a gidiyor

Fransa Dışişleri Bakanı Cuma günü Güney Kıbrıs’a gidiyor

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian’ın, bir dizi temasta bulunmak amacıyla Cuma günü Güney Kıbrıs’a gideceği bildirildi.

A+A-

Alithia gazetesi, Le Drian’ın Güney Kıbrıs’taki temasları çerçevesinde Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar ve Kayıp Şahıslar Komitesi üyeleriyle görüşeceğini yazdı.

Haberde, Le Drian’ın eski Rum Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis’e de Fransız Büyükelçi Rene Troccaz’ın ikametgahında düzenlenecek etkinlikle, Fransa’nın en önemli nişanlarından birini takdim edeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.