1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. ‘Gönüllü ol gönülleri kazan’
‘Gönüllü ol gönülleri kazan’

‘Gönüllü ol gönülleri kazan’

‘Gönüllü Ol Gönülleri Kazan’ sloganıyla çalışmalarını yürüten Güzelyurt Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi, 60 yaş üzeri 1750 üyesine verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

A+A-

Üyelerine kişisel bakım hizmetlerini kesintisiz sürdüren Güzelyurt Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi, çalışmaları kapsamında en yaşlı 100 üyesine chek-up ve tüm üyelerine işitme kontrolü yaptırıyor.Güzelyurt Belediyesi ile YDÜ arasında imzalanan protokol gereği, YDÜ sponsorluğunda en yaşlı 100 üye, YDÜ Güzelyurt Dispanseri’nde tüm sağlık kontrollerini gerçekleştiriyor.

Kadın ve erkek olmak üzere, 60 yaş üzeri tüm üyelerin işitme kontrolleri ise Siser LTD. tarafından Güzelyurt Otel’de yapılıyor. Üyeler, Belediye personeli tarafından evlerinden alınarak, kontrolden geçirildikten ve tahlilleri yapıldıktan sonra tekrar evlerine bırakılıyor.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, verilen hizmetleri yerinden inceleyerek, yaşlılarla sohbet etti.Konuyla ilgili olarak BRT’ye değerlendirmede bulunan Özçınar, sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Özçınar, YDÜ ile işbirliği içinde sağlıklı yaşam hedefiyle en yaşlı 100 üyenin tüm muayene ve chek up kontrollerinin yaptırıldığını kaydederek, buna ek olarak Siser LTD. ile işitme kontrollerinin sürdüğünü ve her hafta 80 kişilik gruplarla Hala Sultan ziyaretlerinin de devam ettiğini söyledi.

YDÜ Güzelyurt Dispanseri Direktörü Mutlu Atasayan da halkın sağlık ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarını sürdürdüklerine dikkati çekerek, merkeze gelen yaşlıların aldıkları hizmetten oldukça memnun olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.