1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Güney Kıbrıs’ta kaçırılan kız çocuğu Norveç’te bulundu
Güney Kıbrıs’ta kaçırılan kız çocuğu Norveç’te bulundu

Güney Kıbrıs’ta kaçırılan kız çocuğu Norveç’te bulundu

Geçtiğimiz Nisan ayı sonunda Rum kesiminde, annesinin yanından maskeli iki şahıs tarafından kaçırılan ve daha sonra Norveç asıllı babası tarafından kaçırıldığı ve onun yanında olduğu ortaya çıkan 4 yaşındaki Marie-Eleni Grimsrud’un, Norveç’te bulunduğu ha

A+A-

Rum gazeteleri konuya geniş yer ayırırken, Fileleftheros gazetesi, “Kıbrıs’ı Sarsan Kaçırma Olayı Sona Eriyor-Marie Eleni’nin Babası Teslim Oldu” başlıklı haberinde, Norveç asıllı babanın, yapılan müzakerelerin ardından hem fikir olarak, kızını Norveç makamlarına teslim ettiğini yazdı.

Ardından babanın da teslim olduğunu yazan gazete, annenin ise Marie Eleni’yi teslim almak için Norveç’e hareket ettiğini belirtti.

Gazete, kızın velayetinin annede olduğunu kabul eden Norveç mahkemesinin kararının, dün yaşanan gelişmelerde önemli rol oynadığını ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.