1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Güney, yeni önlemler aldı!
Güney, yeni önlemler aldı!

Güney, yeni önlemler aldı!

Güney Kıbrıs’ta korona virüsle mücadele konusunda yeni önlemler alındı.

A+A-

Rum Bakanlar Kurulu’nun, Güney Kıbrıs’ta son günlerde korona virüs vakalarında yaşanan rekor artışla ilgili olarak dün gerçekleştirdiği olağanüstü toplantısında, bazı yeni önlemler alınmasına karar verdiği haber verildi.

Fileleftheros gazetesi “Bu Haftadan İtibaren Sert Tedbirler- Bugünden İtibaren Geçerli Yeni Önlemler” başlığıyla manşete çektiği haberinde, dün kararlaştırılan önlemlerin yalnızca birkaç gün geçerli olacağını, çünkü her şeyin gösterdiği üzere, durumun Rum hükümeti ve uzmanlar tarafından önümüzdeki salı günü yeniden değerlendirileceğini ve yeni kararlar alınacağını ifade etti.

Gazete, dün gerçekleştirilen toplantının ardından ilgili kararları açıklayan Rum Sağlık Bakanı’nın, durumun önümüzdeki salı günü yeniden değerlendirileceği ve epidemiyolojik göstergelerle ilgili gelişmelere bağlı olarak yeni kararlar alınacağı konusunda Bilimsel Danışma Komitesi’nin üyeleriyle mutabakata varıldığını söylediğini de aktardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.