1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Güneyde dört araç ve bir prefabrik ev kundaklandı
Güneyde dört araç ve bir prefabrik ev kundaklandı

Güneyde dört araç ve bir prefabrik ev kundaklandı

Larnaka’da dün dört araç ve bir prefabrik evin kundaklandığı bildirildi.

A+A-

Politis gazetesi, Perşembe günü saat 03.30 sıralarında 62 yaşındaki bir kişi ve oğluna ait, park halindeki iki aracın kundaklandığını yazdı. 

İtfaiyenin bu yangınları söndürmeye çalışırken, aynı mahallede 62 yaşındaki kişinin kardeşi olan, 63 yaşındaki Rum Orman Dairesi çalışanının kendi aracı ve dairenin aracının kundaklandığını kaydeden gazete, kısa bir süre sonra da Orman Dairesi çalışanın bir başka bölgedeki prefabrik evinin kundaklandığını belirtti. 

Gazete, olayla ilgili soruşturma başlatan polisin, kundaklamaların, Orman Dairesi çalışanının mesleki faaliyetleriyle ilgili olabileceği ihtimali üzerinde durduğunu aktardı. 

Fileleftheros gazetesi ise, kundaklamaları yapanların, Orman Dairesi çalışanının kaçak avla ilgili haklarında ihbarda bulunduğu şüphesine sahip kişiler olabileceğini yazdı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.