1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Güngördü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı
Güngördü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı

Güngördü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı

A+A-

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. “Her zamankinden daha fazla, çağdaş düşünceye sahip, dinamik, katılımcı ve ülke sorunlarına sahip çıkan bir gençliğe ihtiyacımız vardır. Çünkü gençlerimiz, aydınlık geleceğimizin teminatıdır. Gençlerimize destek olmak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak sorumluluğumuzdur. Gençlerimizin daha iyi imkanlara sahip, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanımda olması için tüm imkanlarımızı ve kaynaklarımızı seferber ediyoruz.

Kentimizde yaşayan gençlerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi, kültürle sanatla iç içe olması ve sporu hayatlarının bir parçası haline getirmeleri için ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına çalışıyoruz.

Gençler, geleceği oluştururken Atatürk’ün çizdiği yolda, sevgi, hoşgörü ve barışı sağlayabilmek için çalışmalıdır. Geleceğe güvenle bakmamızın nedeni, gençlere olan güvenimizden kaynaklanıyor. Gelecek gençlerin gelişimi ve ilerleyişiyle oluşacaktır.

Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramının 103. Yıldönümü kutlar, Kurtuluş Savaşı’nın önderi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyet’in yolunu açan bu büyük mücadeleyi veren şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.