1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Güngördü: Eğitim, öğrenmek ve üretmek gelişimimiz için önemlidir
Güngördü: Eğitim, öğrenmek ve üretmek gelişimimiz için önemlidir

Güngördü: Eğitim, öğrenmek ve üretmek gelişimimiz için önemlidir

Girne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin, Haziran- Ağustos tarihlerini kapsayan üç aylık yaz dönemi için yetişkin ve çocuklara yönelik kurs ve atölye programı kayıtları başladı.

A+A-

 

Girne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin, Haziran- Ağustos tarihlerini kapsayan üç aylık yaz dönemi için yetişkin ve çocuklara yönelik kurs ve atölye programı kayıtları başladı.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Sosyal İşler Şubesi’ne bağlı Sosyal Yaşam Merkezi’nde (eski Girne Belediye Hizmet Binası) yetişkinler için Bilgisayar Kursu, Temel Biçki Dikiş Kursu, Koza& Patchwork Kursu, Makrome Kursu, Takı Kursu yanında, Türkçe Kursu düzenleniyor. Çocuklar için ise programda, Dans Kursu, İngilizce Kursu ve Satranç Kursu yer alıyor. Program süresince çocuklar için de çeşitli atölyeler düzenlenecek.

Kurs ve atölye programıyla ilgili bilgi almak ve kayıt olmak için, 0 (392) 815 15 08 numaralı telefon mesai saatleri içerisinde aranabilecek. Kurs ve atölyelere katılımın sınırlı sayıda olacağı ve yeterli katılım sağlanması halinde kurslara başlanacağı ifade edildi.

KADIOĞLU: BU YAZI DEĞERLENDİRİN

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amiri Misli Kadıoğlu, çocuk, genç, yetişkin, yaşlı tüm halkımızı kucaklayarak; dil kurslarından teknoloji kurslarına, kültürden sanata çeşitli el sanatları kurs ve atölye çalışmalarına hem kişilerin hem de toplumun gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade ederek, çok uygun fiyatlara sunulan hizmetlerden herkesin yararlanmasını istediklerini kaydetti. Özellikle pandemi sürecinde yaşanan kısıtlamaların ardından insanların hem kendilerini geliştirebilmek hem de sosyalleşebilmek adına vakitlerini verimli geçirmelerinin önemine değinen Kadıoğlu, merkezin, yaz ayları içinde hazırlanan programla merkezdeki faaliyetlerin her yaştan insanın yaşamına katkı koyacağına inancını belirtti.

GÜNGÖRDÜ: EĞİTİM, ÖĞRENMEK VE ÜRETMEK GELİŞİMİMİZ İÇİN ÖNEMLİDİR

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Belediyesi’nin insanların yaşamlarına yenilik getirecek imkanlar yaratmasının önemine işaret ederek, eğitim, öğrenmek ve üretmenin insan yaşamı için önemine dikkat çekti. Güngördü, merkezde devam eden kurslar yanında bölge üniversiteleriyle de işbirliğinde kurslardan birçok insanın yararlandığına işaret ederek, “İnanıyorum ki, bu düzenlenen kurs ve atölyelere ilgi gösterip katılanlar, yeni öğrendikleri ile ve pekiştirdikleri bilgilerle hayatlarında fark yaratacaktır” dedi.

Güngördü, Sosyal Yaşam Merkezi’nin yaz programına katkı koyacaklara ve kurs eğitmenlerine teşekkür ederek, kursiyerlere başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.