1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. “Gururla dolu 96 yıl”
“Gururla dolu 96 yıl”

“Gururla dolu 96 yıl”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. Yıldönümü Türkiye’yle birlikte KKTC’de de törenlerle kutlanacak

A+A-

. İskele’deki tören ise 09.45’te Atatürk Anıtı’nda başlayacak.  GKK Bandosu eşliğinde kortej yürüyüşünün yapılacağı İskele’deki törende Atatürk Anıtı’na çelenkler konulacak, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekilecek. GKK Bandosu’nun konser vereceği kutlamalar kapsamında, günün anlam ve önemine uygun şiirler de okunacak. Törende ayrıca İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu ile Karadeniz Kültür Derneği Kuzeyin Yıldızları Horon Ekibi de gösteri sunacak.

SADIKOĞLU: “GURURLA DOLU 96 YIL”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da yarın (29 Ekim) İskele’de de coşkuyla kutlanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.  Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Sadıkoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve şükran ile andı. Sadıkoğlu mesajının devamında ise şunlara yer verdi: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 96. yıldönümünü, KKTC’de de coşku içinde kutlamanın mutluluğu içindeyiz. Türk milleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütünlük içinde çağdaş dünyayla bütünleşmek için kararlılığını ve mücadelesini kesintisiz sürdürmektedir ve sürdürmeye devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı, KKTC halkının güvencesi, umudu ve gururu olarak bizlere güç vermeye devam etmektedir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.