1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Halkla dalga geçiyorlar
Halkla dalga geçiyorlar

Halkla dalga geçiyorlar

Vatandaşlar, ülkede çözülmesi gereken bir yığın sıkıntı varken meclisin, üç ay tatilin ardından sürekli nisap sorunu yaşamasını duyarsızlık olarak nitelendirdi

A+A-

Mecliste sürekli iktidar ve muhalefetin didişmekten ülke yararına bir icraat yapamadığına vurgu yapan vatandaşlar, siyasileri bir an önce halk yararına işler yapmaya davet etti. Vatandaşlar, aylardır tatilde olan meclisin toplanamamasını vurdumduymazlık ve ciddiyetsizlik olarak nitelendirdi.

Vatandaş ne dedi?

Çetin Sadeli: Vatandaşın sıkıntı her zaman yanına kar kalacak

“Ülkede çözülmesi gereken bir yığın sıkıntı varken, meclisin bir kez daha toplanmaması vatandaşın sorunlarının çözülmemesine neden oluyor. Meclis yalnızca bugün(Dün) değil birçok defa toplanamadı. Bundan dolayı siyasiler vatandaşların sorunlarına yanıt veremiyor. Meclisin toplanmaması deyim yerindeyse gelenek haline gelmiş bir durum oldu. Çözüme kavuşmayan sıkıntılar karşısında muhalefet ve hükümetin de topu sürekli birbirine atmaları nedeniyle vatandaşlar mağdur oluyor. Bu kısır döngüye yönelik bir vatandaş olarak kaygılarımız gün geçtikçe artmaya başladı. Başta oturan mammayı yediği sürece, vatandaşın sıkıntı her zaman yanına kar kalacak.”

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.