1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Hamitköy- Dumlupınar kanalizasyon çalışması için ilk kazma vuruluyor
Hamitköy- Dumlupınar kanalizasyon çalışması için ilk kazma vuruluyor

Hamitköy- Dumlupınar kanalizasyon çalışması için ilk kazma vuruluyor

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 18 km’lik Hamitköy ve Dumlupınar kanalizasyon ihalesi çalışması için ilk kazmanın yaz girişi başlayacağını açıkladı.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, 18 km’lik Hamitköy ve Dumlupınar ihalesinin başlaması aşamasına geldiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Harmancı, “Bir büyük ihalenin daha başlama aşamasına geldiğinin müjdesini vermek istiyorum. 18 km’lik Hamitköy-Dumlupınar kanalizasyon bölge bağlantı ihalesinin tamamlanmış olduğunun, Avrupa Birliği tarafından tüm sürecin onaylandığının ve yaz girişi ilk kazma işlemine başlayacağımızı duyurmak istiyorum” dedi.

“6 yıllık emeğin, inadın ve vazgeçmemenin bir ürünü olan bu projeye çok emek verdik ve çok mücadele ettik” diyen Harmancı, bin 200 haneye ilk etapta çağdaş yaşam konforuna ulaşacağını açıkladı. Harmancı, tüm ekip arkadaşlarına ve proje finansmanını sağlayan Avrupa Birliği’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.