1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. "Herkes bildiği işi yapsın"
"Herkes bildiği işi yapsın"

"Herkes bildiği işi yapsın"

Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın isteyen sendikaya bakanlığı devretmeye hazır olduğu söylemlerine vatandaştan tepki geldi

A+A-

Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın, “Maliye Bakanlığı’nı isteyen sendikaya devretmeye hazırım” şeklindeki açıklamasına KTÖS Genel Sekreteri Şenel Elcil’in “iktidara talibiz” ifadelerine bazı vatandaşlar, Elcil’in bakanlık görevini devralmasına sıcak baktığını söylerken, bazıları ise “Herkes işini yapsın” dedi. Halkın yeniliğe açık olduğunu dile getiren vatandaşlar, değişimin her zaman iyi olduğunu belirtti. Bu konuya tepki gösteren bazı vatandaşlar ise, sendikaların memuru koruduğunu savunarak, “Kimse bu ülkede yaşayan halkı düşünmüyor” dedi.

Vatandaş ne dedi?

Deniz Kayabaşı:Denktaş istifa etsin
“Maliye Bakanlığı’nı yürütemeyen Serdar Denktaş istifa etsin çünkü görevi tam anlamıyla yaptığını düşünmüyorum. Göreve talip olan bir an önce seçime girsin ve bu görevi devralsın. Kan değişimi her zaman için iyidir. Nerde hareket orada bereket. Bence Maliye Bakanlığı görevini Şener Elcil daha iyi yapar.”

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.