1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Hristodulidis AB-Arap zirvesi için yardım önerdi
Hristodulidis AB-Arap zirvesi için yardım önerdi

Hristodulidis AB-Arap zirvesi için yardım önerdi

 Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, AB Genel İşler ve Dış İlişkiler Konseyi toplantısında, AB ile Arap ülkeleri arasında yapılması öngörülen zirve konusunda Güney Kıbrıs’ın yardım etmeye hazır olduğunu ifade etti.

A+A-

Politis ve diğer gazeteler, Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis’in dün Brüksel’de gerçekleştirilen AB Genel İşler ve Dış İlişkiler Konseyi toplantısına katıldığını yazdılar.

Gazete, dünkü Konsey toplantısında, AB ile Arap ülkeleri arasında ilk olarak bakanlar düzeyinde yapılacak ardından da devlet ve hükümet başkanları düzeyine yükselecek toplantılar konusunun ele alındığını, Hristodulidis’in de Güney Kıbrıs’ın toplantıların düzenlenmesi konusunda katkı koymaya hazır olduğunu dile getirdiğini yazdı.

Hristodulidis, AB’nin komşusu olan Arap ülkeleriyle özlü diyaloğun gerçekleştirilmesinin önemine dikkat çektiği açıklamasında, AB-Arap zirvesinden etkin sonuç alınmasının önemine dikkat çekti.

Hristodulidis ayrıca, Konsey toplantısında “yalan haberler ve dezenformasyon” konularının da ele alındığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.