1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Hristodulidis Brüksel’e gitti
Hristodulidis Brüksel’e gitti

Hristodulidis Brüksel’e gitti

Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis’in, AB Genel İşler ve Dışişleri Konseyi Toplantısına katılmak üzere dün Brüksel’e gittiği bildirildi.

A+A-

Alithia gazetesi, Rum Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, toplantıda Batı Balkanlar, Venezüella ve İran’daki durumun ele alınacağını; ayrıca AB’nin Afrika Birliği ile olan ilişkileri ve Ukrayna’daki son gelişmeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunulacağını yazdı.

Haberde, Hristodulidis’in Brüksel temasları çerçevesinde Avusturya Dışişleri Bakanı Karin Kneissl tarafından verilecek çalışma yemeğine katılacağı, daha sonra da Romanya Dışişleri Bakanı Teodor Melescanu ile görüşeceği kaydedildi.

Gazete, Hristodulidis’in yarın da Avrupa Halk Partisi bünyesindeki Dışişleri Bakanları toplantısına katılacağını; Brüksel’deki temaslarının tamamlanmasıyla birlikte de Strazburg’a gideceğini yazdı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.