1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Hükümet uyuyor, vatandaş soyuluyor!
Hükümet uyuyor, vatandaş soyuluyor!

Hükümet uyuyor, vatandaş soyuluyor!

Dövizin ateşinin sönmesine karşın fiyatlarda henüz bir düşüş yaşanmadığını ifade eden vatandaşlar, ülkedeki bu başıboşluğu hükümetin sorumsuzluğuna bağladılar

A+A-

Dövizin ateşinin sönmesine rağmen fiyatlarda henüz bir düşüş yaşanmadığını ifade eden vatandaşlar, ülkedeki denetimsizliği hükümetin sorumsuzluğuna bağladı. Vatandaşlar, bazı kesimlerin fırsatçılık yaparak, ürünleri hala fahiş fiyatlara satmaya devam ettiğini söyledi. Vatandaşlar, “Bizi mağdur ediyorlar. Ülkede denetim eksikliğinin yanı sıra fiyatları düşmeyenlerde de vicdan eksikliği var” diyerek, yetkililere ekonomiyi rayına oturtması için çağrıda bulundu.

Vatandaş ne dedi?

Ülkü Alıcı: Döviz düşüş gösterse bile fiyatlar sabit bir şekilde kalmaya devam edecek

“Dövizinin düşmesine karşı fiyatlar hala aşağıya çekilmedi. Bu durum karşısında vatandaşların alım gücü düştüğü için mağdur halde yaşamaya devam etmek zorunda kalıyoruz. Döviz, her 10 yılda bir yükselişe geçiyor. Tekrardan dövizin düşmesi ile hiçbir zaman fiyatlarda bir azalma söz konusu olmadı. Vatandaşlar da zaten artık fiyatlarda bir düşüş yaşanmayacağının bilincindedir. Bu durum karşısında fırsatçılar, fırsat bu fırsat diyerek fahiş fiyatlar ile ürünleri satmaya devam ediyor. Devlet tarafından hiçbir denetleme olmadığı için meydan fırsatçı esnaflara kalıyor.” 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.