1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İntihara teşebbüs eden Mohamad Ahmed kurtarılamadı
İntihara teşebbüs eden Mohamad Ahmed kurtarılamadı

İntihara teşebbüs eden Mohamad Ahmed kurtarılamadı

Girne’de 9 Şubat’ta intihara teşebbüs eden ve o günden bu yana yoğun bakımda yaşam savaşı veren 22 yaşındaki Fajr Azhari Fathalla Mohamad Ahmed kurtarılamadı.

A+A-

Girne’de 9 Şubat’ta intihara teşebbüs eden ve o günden bu yana yoğun bakımda yaşam savaşı veren 22 yaşındaki Fajr Azhari Fathalla Mohamad Ahmed kurtarılamadı. Söz konusu genç, iki yıl önce Girne’de “kanunsuz ateşli silah taşıma, zorla insan kaçırma, şiddet tehdidi ve ciddi darp” suçlarından tutuklanıp teminata bağlanmıştı.

Girne’de sakin 22 yaşındaki Fajr Azhari Fathalla Mohamad Ahmed, hayatını kaybetti.

9 Şubat’ta intihara teşebbüs eden Girne’de sakin 22 yaşındaki Fajr Azhari Fathalla Mohamad Ahmed, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün yaşamını yitirdi.

Öte yandan Fajr Azhari Fathalla Mohamad Ahmed’in 13 Mayıs 2020 tarihinde Girne’de meydana gelen “Kanunsuz Ateşli Silah Patlayıcı Madde Taşıma ve Tasarruf, Zorla İnsan Kaçırma, Çalmak Kastıyla Tehditle Mal İsteme, Şiddet Tehdidi Ve Ciddi Darp” suçlarından tutuklanıp teminata bağlanmıştı.

Fajr Azhari Fathalla Mohamad Ahmed’in 12 Nisan 2020 tarihinde Lefkoşa’da sakin Mohammad Jehad Kayed Abd Algahani’ye “beni yurttan attılar Girne’ye götür” deyip, müştekiyle Doğanköy’de bir villaya gitmiş ve o esnada villada bulunan ve meselenin diğer zanlıları olan 3 erkek şahıs müştekiyi evin kapısının ön kısmında darp edip, zorla içeriye aldıktan sonra el ve ayaklarına plastik kelepçe takıp tasarruflarındaki tabanca ve bıçakla yaklaşık 5 saat boyunca alı koyup borç aldığı parayı ödemesi yönünde baskı yaparak “Yousef’e 2000€ ödeyeceksin” dedikten sonra “polise gidersen seni yine kaçırırız” demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunmuştu.

Olayın bilgilerine gelmesi üzerine ilk etapta zanlılar Mohammad AL Lubad, Tufan Akbaş’ın tutuklanarak teminata bağlanmış ancak aranan kişi olan zanlı Azhari Fathalla Mohamad Ahmed polise gelip teslim olmuştu.

Mahkeme öğrenci olan zanlıyı teminatla serbest bırakmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.