1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. İpin ucu kaçtı!
İpin ucu kaçtı!

İpin ucu kaçtı!

Ülkenin içinde bulunduğu durumdan pek de memnun olmayan vatandaşlar, sorunların çözülmesi gereken yerde çığ gibi büyüdüğünü söylediler.

A+A-

Ülkeye girişlerde sıkı denetim olması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, elini kolunu sallayanın adaya girdiğini söylediler. Vatandaşlar, bunun da suçlardaki artışta büyük payı olduğunu belirttiler

Geçmiş yıllarda ülkenin daha huzurlu olduğunu dile getiren vatandaşlar, nüfusun kontrolsüz bir şekilde artmasıyla düzenin bozulduğunu ve işlerin içinden çıkılamaz bir hale büründüğünü söylediler

Vatandaşlar, ülkenin şu anki durumundan pek de memnun olmadıklarını söylediler. Vatandaşlar, ekonomik kriz, nüfus artışı, trafik ve yol gibi alanlardaki sorunların ivedi bir şekilde çözülmesi gerektiğini ifade ettiler. Ülkeye girişlerde sıkı denetim olması gerektiğini belirten vatandaşlar, nüfus artışının suçlardaki artışı da beraberinde getirdiğini kaydettiler.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.