1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. “Kıbrıs’ın Muhafazakar Dostları” Grubu Yeni İngiliz Yüksek Komiseri’yle görüştü
“Kıbrıs’ın Muhafazakar Dostları” Grubu Yeni İngiliz Yüksek Komiseri’yle görüştü

“Kıbrıs’ın Muhafazakar Dostları” Grubu Yeni İngiliz Yüksek Komiseri’yle görüştü

İngiltere’deki “Kıbrıs’ın Muhafazakar Dostları Grubu” üyeleri İngiltere’nin Kıbrıs’taki yeni Yüksek Komiseri görevini üstlenecek olan Stephen Lillie’yle görüştü.

A+A-

Fileleftheros gazetesi, “Kıbrıs’ın Muhafazakar Dostları Grubu” üyeleriyle, yakında İngiliz Yüksek Komiserliği görevini üstlenecek olan Lillie’nin Salı günü İngiltere parlamentosu binasında yer alan bir ofiste görüştüklerini yazdı.
Gazete, grubu temsilen konuşan Jason Haralambus’un, Lillie’ye yeni görevinde başarılar dilediğini ve grubun talepleri konusunda bilgi aktardığını belirtti.
Haberde, görüşmede hazır bulunan milletvekillerinin de, Lillie’ye, Avam Kamarasında Kıbrıs konusunda gündeme getirdikleri konular hakkında bilgi aktardıkları, Lillie’nin ise ziyaret için söz konusu grup üyelerine teşekkürlerini dile getirdiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.