1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Kıbrıslı Türk, Güney tarafında trafik kazasına karıştı
Kıbrıslı Türk, Güney tarafında trafik kazasına karıştı

Kıbrıslı Türk, Güney tarafında trafik kazasına karıştı

Kıbrıslı Türk taksici, Güney Kıbrıs’ta 65 yaşındaki bir motosikletliye çarparak ölümüne sebep oldu.

A+A-

Alithia ve diğer gazeteler, Kıbrıslı Türk taksicinin kullandığı aracın dün sabah 05:20 sularında Güney Lefkoşa-Limasol otobanı üzerinde seyretmekte olan, 65 yaşındaki bir Kıbrıslı Rum’un kullandığı motosiklete arkadan çarptığını, şahsın hayatını kaybettiğini yazdılar.

Gazete, Rum Polisi Trafik Şube Müdür Yardımcısı Stelios Panayidis’in açıklamasına göre, 28 yaşındaki Kıbrıslı Türk taksici Güney Lefkoşa-Limasol otobanında seyrettiği sırada, 125 cc’lik küçük motosikletiyle önünde gitmekte olan 65 yaşındaki Yorgos Hristodulidis’e çarptı.

Açıklamada, Hristodulidis’in, çarpmanın etkisiyle aracın ön ve arka kısımlarına vurarak yola düştüğü ve büyük olasılıkla başka bir araç tarafından daha ezildiği ifade edilerek ikinci aracın aranmakta olduğu vurgulandı.

Haberde, Kıbrıslı Türk’ün tutuklandığı ve Rum polisinin, var olduğu düşünülen ikinci araç konusunda halktan yardım talep ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.