1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Kuaför, berber, güzellik salonu, dövme salonları açıldı, en fazla 10 kişilik toplu spor ve ev toplantısı yapılabilecek
Kuaför, berber, güzellik salonu, dövme salonları açıldı, en fazla 10 kişilik toplu spor ve ev toplantısı yapılabilecek

Kuaför, berber, güzellik salonu, dövme salonları açıldı, en fazla 10 kişilik toplu spor ve ev toplantısı yapılabilecek

Güney Kıbrıs’ta koronavirüs salgını sebebiyle uygulamaya konulan önlemlerden biri olan cep telefonuyla kısa mesaj gönderilerek sokağa çıkma izni alınması uygulaması, bugünden itibaren kaldırıldı

A+A-

Politis gazetesi, kısa mesajla izin alma uygulamasının bugün sona erdiğini yazdı.

Gazete ayrıca, bugünden itibaren kuaförlerin, berberlerin, güzellik merkezlerinin ve dövme salonlarının açılabileceğini, açık alanlarda 10 kişiden az olmak kaydıyla toplu spor yapılabileceğini ve ev toplantısı gerçekleştirilebileceğini belirtirken, 23 Mayıs’tan itibaren ise plajlara gidilmesi ve kiliselerde ayin düzenlenmesinin serbest olacağını hatırlattı.

Öte yandan gazete, dün yapılan bin 984 testin sonucunda 4 yeni koronavirüs vakasının tespit edildiğini aktardı.

Habere göre, yeni tespit edilen vakalardan 3’ü, hali hazırda pozitif oldukları tespit edilen kişilerle temas edenler, biri ise sağlık kuruluşlarında yapılan testlerden tespit edildiler.

Böylece Güney Kıbrıs’ta toplam koronavirüs vakası 922’ye ulaştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.