1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Lefkoşa sanayi sorunlar yumağı
Lefkoşa sanayi sorunlar yumağı

Lefkoşa sanayi sorunlar yumağı

Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde sorun bitmiyor. Bölgede dükkanları bulunan vatandaşlar, bir yandan çevre kirliliği sorunu ile boğuşurken bir taraftan da altyapı ve park sorunu ile mücadele ediyor

A+A-

Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde esnaf, çevre kirliliğinden, araç park sorunundan ve altyapı eksikliğinden yana dert yandı.

Sanayi esnafı, altyapı sorununun kısa sürede aşılmasını isterken çevre temizliği ve araç park sorunu ile ilgili hem yetkilileri hem de vatandaşları uyardı.

“Hizmetler arttırılmalı, vatandaş daha duyarlı olmalı”

Havadis’e konuşan Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi esnafı, çevre temizliği konusunda yetkililerin hizmetlerini arttırması gerektiğini ifade ederken vatandaşları da çöplerini gelişigüzel atmamaları konusunda uyardı.

Esnaf, çevreye atılan çöplerin oldukça çirkin bir görüntüye neden olmasının yanı sıra bölgedeki canlıların sağlığını tehdit ettiğini savundu.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.