1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. LTB Ritmo'rkestra Grubu ile LTB Engelsiz Halk Dansları ekibi Dünya Çocuk Günü’nü kutladı
LTB Ritmo'rkestra Grubu ile LTB Engelsiz Halk Dansları ekibi Dünya Çocuk Günü’nü kutladı

LTB Ritmo'rkestra Grubu ile LTB Engelsiz Halk Dansları ekibi Dünya Çocuk Günü’nü kutladı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Engellemeyen Lefkoşa Birimi ve LTB Çocuk Hakları Birimi 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeni ile etkinlik düzenledi.

A+A-

LTB Ritmo'rkestra Grubu ile LTB Engelsiz Halk Dansları ekibinde görev alan çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar canlı müzik eşliğinde doya doya eğlendi.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı da etkinliğe katılarak çocuklar ile tek tek ilgilenip,  sohbet etti. LTB Engellemeyen Şehirler Komisyonu ve Çocuk Hakları Komisyonu üyesi bazı meclis üyeleri de etkinlikte hazır bulundu.

Delicious Kafe sposorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte LTB Engelsiz Halk Dansları eğitmenleri Umut Öksüz ile Ayşe Kişmir de çocuklar ile birlikte halk dansları figürleri sergiledi.

Araştırmacı Nurperi Özgener ise etkinlikte Değirmencik isimli müzikli masal anlatımı ile çocuklara renkli anlar yaşattı. Özgener’e anlatımında  Nejla Egemen eşlik etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.