1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Ne gidende hayır var ne gelende
Ne gidende hayır var ne gelende

Ne gidende hayır var ne gelende

Vatandaşlar, KKTC’nin ekonomisi Türkiye’ye bağımlı olduğu sürece iktidara gelen hiçbir partinin ülkeyi düzeltemeyeceğini vurguladılar.

A+A-

Vatandaş, 4 başlı yapısıyla hükümetin ülkeyi içinde bulunduğu sıkıntılardan çıkaramayacağını belirterek, sorunların çözümü noktasında tek bir parti yönetiminin daha kararlı ve hızlı çözüm üretebileceğini kaydetti  

Bugün yaşananlar konusunda UBP’nin de büyük payı olduğuna işaret eden vatandaşlar, “KKTC’nin bağımlı yapısı sürdüğü müddetçe hiçbir yere varmak mümkün değil” dediler

Yeni Bakış’a konuşan vatandaşlar, 4’lü koalisyonun halkın yararı için hiçbir icraat yapmadığını savundular. Vatandaşlar, “4’lü koalisyon bu güne kadar iyi olan bir şeye sahip çıkıp, kötü olanı eski hükümete yükledi” dediler.  Mevcut hükümetin artık bozulması gerektiğini belirten vatandaşlar, “4’lü hükümetin iktidara gelmesiyle vatandaş hep mağdur oldu” şeklinde konuştular. Vatandaşlar, 4’lü koalisyonun kendi içerisinde anlaşamadığını vurgulayarak, bundan sonrası için de halka yarar sağlayabileceğini düşünmediklerini belittiler. Vatandaşlar, “Geçmişe bakıldığında, tek başına iktidar dışındaki yönetimlerin hiçbirisi vatandaşa yarar sağlayamamıştır” şeklinde konuştular. Ulusal Birlik Partisi’nin iktidara geçmesine sıcak bakan vatandaşların yanı sıra, UBP’nin hükümet olmasına karşı olan vatandaşlar da var. Vatandaşlar, UBP’nin yıllarca iktidarda olduğunu ifade ederek, “Vatandaşın sıkıntı çekmesinde UBP’nin de büyük payı var” dediler. Vatandaşlar, KKTC’nin ekonomisi Türkiye’ye bağımlı olduğu takdirde iktidara gelen hiçbir partinin ülkeyi düzeltemeyeceğini vurguladılar.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.