1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. “Nefes alamıyoruz”
“Nefes alamıyoruz”

“Nefes alamıyoruz”

Vatandaş, otomatiğe bağlanan zamlar karşısında, ülkeye olan inançlarını her gün biraz daha yitirdiklerini söylediler

A+A-

Dövizde önlenemez artışla birlikte peş peşe gelen zamlar vatandaşı isyan noktasına getirdi. En son akaryakıta yapılan zamlara tepki gösteren vatandaş, Yeni Bakış’a “Nefes alamıyoruz” dedi. Akaryakıtla birlikte önce elektriğe ardından da tüm ürünlere zammın kaçınılmaz olduğunu belirten vatandaş, ülkedeki dar gelirlinin yaşama şansı kalmadığını kaydetti.

Vatandaş ne dedi?

Lezgin Bakaçı:Koltuğa oturunca vatandaşı unuttular

 “Akaryakıta gelen zamlar ne yazık ki tüm ürünlere de yansıyor. Maddi olarak devlet memurları çok fazla etkilenmese de asgari ücretle çalışan özel sektör çalışanları çok büyük mağduriyet yaşıyor. 

Son yapılan akaryakıt zamlarının ardından elektriğe de zam kaçınılmaz… Her geçen gün yapılan zamlar karşısında maaşlarımız da alım gücümüzde resmen eridi. 

Son seçim döneminde bir çoğumuzun umutlarını bağladığı 4’lü koalisyon hükümeti de bizi hayal kırıklığına uğrattı. Görüyorum ki siyasiler makam koltuklarına oturunca vatandaşını unuttu.”


Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.