1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Ötüken Muhtarı Ve Kadın Eğitim Enstitüsü, Başkan Sadıkoğlu’nu Ziyaret Etti
Ötüken Muhtarı Ve Kadın Eğitim Enstitüsü, Başkan Sadıkoğlu’nu Ziyaret Etti

Ötüken Muhtarı Ve Kadın Eğitim Enstitüsü, Başkan Sadıkoğlu’nu Ziyaret Etti

Ötüken Köyü Muhtarı Turgut Özyöre ve Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü Sorumlu Eğitmen Muazzez Mene ile kursiyerler, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler.

A+A-

Enstitüye yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür eden heyet, aynı zamanda yeni yaşına giren Başkan Sadıkoğlu’nun doğum gününü kutladılar.

MUHTAR VE ESTİTÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NUN YENİ YAŞINI KUTLADILAR

‘İYİ Kİ DOĞDUN BAŞKAN’

Ötüken Köyü Muhtarı Turgut Özyöre ve Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Başkan Hasan Sadıkoğlu’nun doğum gününü kutlamayı ihmal etmediler. Ötükenliler,  yanlarında getirdikleri pasta ile Başkan Sadıkoğlu’na bir kez daha sürpriz yaptılar.  Üzerinde ‘iyi ki doğdun başkan’ yazılı pasta ile doğum gününü kutladıkları Başkan Sadıkoğlu’na, yeni yaşında; huzur, mutluluk ve sağlık dilediler.

 

BAŞKAN SADIKOĞLU’NA YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

Ötüken Köyü Muhtarı Turgut Özyöre’nin eşlik ettiği Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü Sorumlu Eğitmen Muazzez Mene ve kursiyerler ayrıca İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, enstitülerine yapmış olduğu maddi ve manevi katkıdan dolayı teşekkür ettiler. Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü Sorumlu Eğitmeni Mene de önümüzdeki dönem için planlanan sergiler hakkında da Başkan Sadıkoğlu’na bilgi verdi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.