1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özersay: Hükümetin ilk adımı ‘hukuka aykırı’
Özersay: Hükümetin ilk adımı ‘hukuka aykırı’

Özersay: Hükümetin ilk adımı ‘hukuka aykırı’

HP Genel Başkanı Kudret Özersay, Serbest Liman ve Bölge İdaresi’nin Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlanmasını ‘hukuka aykırı’ olarak değerlendirdi.

A+A-

Yeni hükümetin dün gerçekleştirdiği Bakanlar Kurulu toplantısında alınan kararların duyurulması ve ilgili kararların Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından eleştiriler de gecikmedi.

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada devlet dairelerinin bakanlıklara dağılımını eleştirdi.

Özersay, Serbest Liman ve Bölge İdaresi’nin Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlanmasını ‘hukuka aykırı’ olarak değerlendirdi.

İlgili dairenin sanayi işleriyle ilgili bakanlığa bağlı olması gerektiğini ifade eden HP Genel Başkanı Özersay, yapılan bu değişiklikle birlikte ‘sorumluluk karmaşası’ yaşanacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.