1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Pazarın da tadı tuzu kalmadı
Pazarın da tadı tuzu kalmadı

Pazarın da tadı tuzu kalmadı

Girne pazar esnafı, bir türlü düzelmeyen ekonomik sıkıntılar yüzünden hem kendilerinin hem de vatandaşın bitme noktasına geldiğini kaydetti.

A+A-

Girne pazarı esnafı, vatandaşların büyük süpermarketleri tercih ettiklerine dikkat çekerek, pazarcılığın bitme noktasına geldiğini dile getirdi

Açık pazarda denetim olmadığına vurgu yapan esnaf, denetim eksikliği nedeniyle bazı satıcıların fiyatlarla istedikleri gibi oynadıklarını ifade etti. Esnaf, tutarlı bir fiyat olmayan pazarda vatandaşların da değişken fiyat aralığı nedeniyle mağdur olduğuna vurgu yaptı 

Girne’deki pazar esnafı her geçen gün kötüye giden ekonomik ortamda ayakta kalarak pazarcılık yapmakta zorlandıklarını söyledi. Ambargolar ve tanınmamışlık nedeni ile iş yapmakta zorlandıklarının altını çizen pazar esnafı, ülkede bir an evvel çözümle birlikte gelecek olan uluslararası arenadaki tanınırlığın avantajlarının hayat bulmasını istiyor. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.